Powerwalk längs havet

Efter frukost åkte Sixten och jag ner till Skilling där vi parkerade bilen. Jag satte ner Sixten i ryggsäcken och så gick vi längs havet mot Örnahusen. På vägen bort gick jag på grusvägen men tillbaka längs vattenbrynet. Med 15 kilo på ryggen och 5 kilo övervikt var det tungt att gå, jag går riktigt fort, men inga problem. Det var helt vindstilla och solen sken. På sandstranden låg familjer och solade och flera barn badade.
Totalt 75 svettiga minuter blev det innan vi kom tillbaka till bilen och Sixten vaknade. Då åt jag en clementin och Sixten drack en fruktpåse och 200 ml välling.
När bilen svalnat åkte vi till Hammenhög och köpte två påsar med bullar hos Fröken Östergren och två kartonger jordgubbar.
Nu har vi badat i Sixtens pool och ätit lite lunch. Jag kollar på dagens Unga mödrar medan Sixten leker med pottan. Om någon timme kommer min pappa och Agnes från Malmö och om 5 timmar kommer äntligen Hans. Jag räknar ner som vanligt!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer