Rekord, Löpning och Lunch

Vi har ju inrett Sixtens rum nu. Det är bara hyllorna som ska upp på väggen så småningom. Bättre belysning ska vi ordna också.
I går kväll somnade han i mitt knä framför den floppartade skidskytten kring 22.30 och Hans bar in honom till hans säng. Jag är urkass på att bära in och lägga Sixten utan att han vaknar så det jobbet får Hans sköta. Sedan sov han utan avbrott, i egen säng i eget rum, fram till 05.20! Det är rekord rekord rekord! Jag vaknar sällan av Sixten när han inte ligger i vår säng och nu låg han ju i ett annat rum i en annan del av lägenheten men Hans gjorde det och hämtade in honom. Sixten somnade om hos oss och sedan sov vi nästan till halv tio! Jag tror att det nya gipset sitter bekvämare när han kan ha benet böjt, det underlättar hans sömn. Hoppas att detta håller i sig och att Sixten fortsätter sova några fler timmar på raken än de två han brukar göra.
Efter frukosten klädde vi på oss och tog en kort promenad i solen till Sats Odenplan. Jag fortsätter min konditionsperiod med mycket löpning och cykling. Det passar mig perfekt just nu! Jag kör inga intervaller utan strävar efter uthållighet och mycket distans. Idag blev det 50 min löpning och sedan lite benstyrka.

Dagsformen


Sixten somnade i vagnen på vägen hem och sover fortfarande nu nästan två timmar senare. Lunchen blir förskjuten men vad fasen gör det. Han verkar ju lycklig för det!
Sedan vi monterat stora delar av den våningssäng som står i ena barnrummet (en förvaringsmöbel som passar in under är inte klar), Sixtens rum blivit klart och vårt sovrum nu är i tipptopp är det så fint härhemma. Jag har gått och plockat idag och igår och nu är det dammtorkat och helt undanplockat från småtjafs. Det är så snyggt!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer