SatsBaby

Fasen vad bra det går med träningen! Dagens SatsBaby pass kändes så lätt och jag fick verkligen kämpa för att nå upp till en riktigt ansträngande nivå. 🙂
Baxter är så vaken och “med” nu, det blir ju så mycket roligare då. Under passet satt han i sin stol och spanade in mig. Sixten var äldst inne på minisats och hade haft fullt upp med att köra runt alla bebisar i sina gåstolar. Jag kan bara tänka mig hur det kommer att vara härhemma när Baxter börjar sitta i sin och Sixten puttar på. Vilket tempo!
Eftersom det inte var plogat igår eftermiddag så kunde jag inte gå min powerwalk så idag blir det två pass idag istället. Det gäller att vara flexibel med två små kottar så jag kör ett spinningpass i eftermiddag istället. Men först väntar vi på min faster som kommer hit och fikar idag. Det ser jag fram emot!
De senaste dagarna har jag fått flera pusselbitar på plats gällande jobbet och jag ser riktigt mycket fram emot nästa termin. Men redan nästa vecka kommer jag att mjukstarta med att vicka för den ordinarie instruktören på SatsBaby på Odenplan, torsdag 1100. Klassen passar gravida och mammor vars barn inte börjat krypa än. Det finns kanske någon läsare som kommer och kör med mig?

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer