Sixtens nyaste skor

Efter en helkonstig natt där Sigge sovit klart vid halv fem imorse klev jag till slut upp ur sängen vid tio. När vi kom till Sats var det fullt på barnpassningen så Sixten fick följa med in i gymmet och ligga och softa i vagnen innan det blev en plats ledig åt honom.
Idag körde jag mycket armar och sedan lite hoppträning med skivstång. Avslutningsvis blev det 10 st 30 sekundersintervaller på 16 km/h. Det känns jätteskönt att det fungerar så pass bra med löpningen. Förutom foten som smärtar lite så hänger konditionen med jättebra. Nu när jag fått upp hastigheten i benen kommer jag att förlänga intervallerna till 45 sekunder. Förhoppningsvis redan imorgon 🙂
Efter amning på gymmet tog jag en powerwalk runt Hammarby Sjö och sedan en sväng in på Adidaslagret. De har fått in nya skor så Sixten fick sina första riktiga par skor. De andra tre par han har är med mjuk sula, två av dem har han växt ur redan. Tänk när han stapplar runt i dessa i vårsolen, Sötkorven…

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer