Spinning, Vasaparken och en handling

Mer intressant än så har vår dag inte varit.
Skolan har planeringsdag idag så all verksamhet är stängd. Med andra ord har jag haft en 7-årig lekkompis till Sixten hela dagen. Världens tempo och Sickan är tokig i T.
Även om magen inte är så stor än så börjar det att kännas tufft att köra spinning nu. Kroppen har massa mer blod att pumpa runt som det är. Men jag gör mitt bästa och lägger på belastning så att lungorna får sig en utmaning men så att låren inte får mjölksyra.
Efter träning fick killarna sin belöning; massa lek i Vasaparken. Vi hade det jättemysigt, tills flera förskolor och skolor invaderade lekparken och skrek, trängde sig i gungkön och betedde sig allmänt stökigt. Då kände vi oss nöjda och gick för att handla hem lite mat.
Jag köpte barnens favoritfilm Avatar igår. Den är så pass lång, 3 timmar att jag med gott samvete kunde lägga mig med Sixten på soffan i vardagsrummet medan T mös framför filmen i sovrummet.
Vi har ätit middag nu, jag vill se Lyxfällan ikväll. Ett klart underskattat program! Ikväll handlar det om en ung mamma som försörjs av sin mamma. Must see!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer