Styrketräning

Hans och jag var på gymmet och jag körde mitt första helkroppspass idag. Kör väldigt låga vikter och cirka 20 repetitioner tre gånger på varje övning och ordentlig vila mellan varje övning. Handbromsen hårt åtdragen med andra ord men jag kommer säkert få grym träningsvärk imorgon ändå. Mina magmuskler har dragit ihop sig i princip hela vägen nu. Eftersom jag bara hade fem månader mellan mina graviditeter var jag tveksam till om de överhuvudtaget skulle dra ihop sig men än så länge så överträffar kroppen mina förväntningar gång på gång! På tisdag ska jag prova SatsBaby på Sats Odenplan. Jag hoppas kroppen vill samarbeta med mig och att allt känns bra. Är det någon läsare som ska köra den klassen på tisdag?
Tack för alla era fina ord som ni skriver om Baxters förlossningsberättelse. Det är så glädjande att jag kan inspirera er till att våga se fram emot en förlossning och faktiskt ta er an smärtan med mod och styrka i sinnet!
Jag har mailat alla som bett om lösenordet så om du inte fått lösenordet får du gärna skicka ett mail till mig så provar jag igen. Det är över 100 stycken “okända” som bett om att få läsa berättelsen så någon kan ju ha fallit bort.
Än en gång, tack för era ord, det är underbart att ha er som “besökare” varje dag!!!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer