Systrar=det bästa som finns

Idag har vi haft en helt fantastisk dag!
Sixten tog sig en riktig sovmorgon till 1030, och jag med såklart. En av anledningarna till att jag orkar träna så mycket är att Sixten sover så himla bra just nu och att Hans alltid går upp med honom de morgnar Sixten vaknar före nio. Det är lyxigt!
Efter vår frukost gick vi Sixten och jag upp till Odenplan för dagens träningspass. Den ordinarie personalen på minisats var tillbaka och Sixten stortrivdes. Så roligt att se honom leka med jämnåriga!
Idag har jag världens träningsvärk efter gårdagens pass så det var skönt att köra spinning. Jag fick lite sammandragningar men de varken gjorde ont eller var obehagliga så det känns okej. Magen blir bara hård.
Efter passet spurtade vi hem för att duscha och sedan åka ut till Sickla och handla mat tillsammans med Agnes. Vi åkte ut till Saltis och hängde där hela dagen och kvällen. Agnes gjorde köttfärssås och spaghetti till lunch åt oss medan Henric, Sixten och jag spelade fotboll, Sixten älskar att dribbla och sparka på bollen. Vi tog en promenad för att plocka hallon innan Hans, Elin och Simon kom på kvällen då vi grillade fläskfilé och åt massa god mat. Agnes stod i köket tillsammans med Hans som stod för efterrätten. Jag kom knappt upp från stolen efter all mat.
Det var så himla trevligt att umgås med min systrar och deras män. Elin och Sixten lekte länge ute på gräsmattan och Sixten var så himla glad och nöjd, härligt att se! Ni ska få se vilken vacker tavla Elin gjort till Sixten i 1-årspresent, den ska upp på väggen ovanför Sixtens säng!
Vi kom inte hem förrän nu vid 23 och Sixten ska precis sova. Då sov han 40 min mitt på dagen och sedan en timme mellan 19 och 20. Kanske inte optimalt men det viktigaste är att han inte vaknar 10000 gånger under natten för att slurka välling tycker jag.
Lite suddiga bilder, jag vet, men det gör väl inget?

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer