Träning & lunch

Idag skulle jag ha jobbat men fick avbok. Vi hade redan bokat en lunchdate med Alex innan BVC så Sixten och jag åkte till Sickla på morgonen ändå för att träna innan lunchen.
Dagens pass:
15 min musikintervaller på crosstrainer: öka tempot och motståndet vid varje refräng på alla låtar, minska däremellan. Jobbigt!
Superset styrka:
Knäböj och skivstångsrodd
Latsdrag och armhävningar
Marklyft med hantlar och bicepscurl
15 min musikintervaller på crosstrainern.
Det var jättetrevligt att träffa Alex och Malte igen. Vi åt lunch på Koloni Garden, deras lunchbuffé är jättefin. Elin kom förbi av en slump och sällskapade oss.

Jag har flera mail och kommentarer att svara på, ha tålamod om du har skrivit till mig och väntar på svar. Det är mycket nu! 🙂

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer