Träning och massa sol!

Alltså, jag är så sliten nu, jag gillar verkligen inte det! Jag sover kasst på nätterna, drömmer mysko drömmar, bland annat om barndomskompisar. Sixten äter ju fortfarande ofta på nätterna, även om H alltid tar han då så vaknar jag av att Sixten drar mig i håret eller nyper mig.
Idag skulle jag och Marie, tillsammans med hennes Sally kört SatsBaby på Sats i Täby men det funkar inte för mig att tidigt packa ner allt som behövs för Sixten, åka i väg med bilen och träna och vara social när jag inte mår bra. Jag hade verkligen sett fram emot dagen så det känns tråkigt att Marie fick träna själv. Istället kröp jag ner i sängen när Sixten skulle vila på förmiddagen och så låg vi nära nära och Sixten somnade så fint och jag passade på att vila, det kändes mycket bättre sedan.

Förmiddagsmys


Eftersom jag hade planerat in träning idag så bestämde jag mig för att genomföra ett pass ändå. Medan Sixten lekte på minisats tränade H och jag ett kortare överkroppspass.

Dagens Sixten, GAPjeans, Ralph Laurentröja, hängslen och strumpor från Polarn o. Pyret


Dagens Mamma innan gymmet


Efter dusch hemma och blöjbyte gick vi ner till Hurtigs och åt lunch, fixade lite ärenden på Åhléns och satte oss till slut på Konserthusets trappa med en förpackning jordgubbar från Hötorget. Solen stekte verkligen och jag njöt!

Dagens Mamma, leggings från Abercrobie & Fitch i New York, Gstarlinne och Replayskor


Härligt med sol och värme!


Jordgubbar på Konserthustrappan

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer