Träning och middag

Veronica och jag körde bröst tillsammans idag: superset sned hantelpress och hantelflies och triset bröstpress i cablecross, armhävningar på medicinboll och tillbaka till cablecrossen. Jag avslutade med hantellyft åt sidan för lite axelbredd 🙂
Jag pressar mig liiite mer med Veronica, och hon är duktig på att passa i övningen.
Hemma tog jag en dusch, satte lite smink på nosen och gick ut för att möta pappa för en middag på Pong. Det var jättemysigt! Sixten åt ris, kyckling och lite räkburgare.
Imorgon bitti har jag som vanligt bokat mig på Yvettes cykel 0645 i Sickla. Jag stod som nummer 12 på reservlistan så jag hoppas verkligen jag får en biljett.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer