Träning & Shopping!

Första gången jag sitter ner på hela dagen, och klockan är 1730! Ujujuj vad trött jag är i benen!
Idag har vi varit på Sats och cyklat. Jag gillar musiken på den nya SatsCykeln, mycket bättre tempo än tidigare koreografier! Och jag som är så hormonell börjar typ grina när jag är trött och det är en bra låt så jag sitter där på cykeln, flåsar och bölar. 🙂
Vi har varit en sväng på stan idag, jag har vinterkittat Sixten med både kängor och overall. Jag visar med bilder och berättar mer om hur vi tänkt med hans vinterkläder senare. Tack för alla tips på overaller! Vi fikade varsin smörgås när vi var klara.
Ikväll ska vi hem till Agnes och Henric och äta middag. Sixten har faktiskt bara sovit 30 min på hela dagen så det ska bli spännande att se hur kvällen blir. Igår sov han 60 min på eftermiddagen, somnade 20 och sov fint i eget rum till 0330. Underbart! Det kändes så märkligt att sitta i soffan och inte behöva gå in till honom varje timme.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer