Träning, Sixtens nya vagn & Möbelinköp

Sixten har två dygn på raken somnat 19.00, vaknat 21.00 för att dricka 1 dl välling, somnade om, vaknade 02 och fick välling, vaknade 05 och sedan 07 för att kliva upp. Det är stor skillnad mot att han de senaste månaderna vaknat en gång i halvtimmen för att äta eller mysa. Igår var jag helt lyrisk över all oavbruten sömn jag fått. I natt tog Hans Sixten eftersom han var ledig idag och jag skulle upp 06.00 för att cykla på gymmet. Jag vaknade vid 02 av Sixten pep i sin säng (han har sovit i den två nätter på rad också!), väckte Hans som fick gå upp och hämta över Sixten. Sedan vaknade jag 04.00 och var klarvaken, låg och försökte somna om, vilket jag också lyckades med för när klockan pep 06.00 var jag astrött.
Agnes och jag slet oss i alla fall igenom passet med bravur. Kämparglöd! Hemma tog Sixten och jag oss en “påfrukostsovning” mellan 09 och 10. Underbart!
Idag har Hans och jag varit i väg och fixat viktiga grejer. Högst på agendan hade jag satt Sixtens vagnköp. Jag fick min vilja igenom och Hans höll med om att Gesslein Swift var perfekt för våra behov!

Lovisa och Sixten med nya vagnen på ICA


Sixten tycker att den nya vagnen är nice!


Jag kommer till att börja med använda vagnen på Gran Canaria men den är perfekt att ha med när vi ska åka bil någonstans. Jag är inte redo att låta Sixten åka framåt jämt, men ibland. Till senvåren/sommaren har vi nog övergett vår Teutonia Spirit helt och låter Sixten åka framåt jämt. När snön smält bort ska vi köpa en riktig joggingvagn så att Sixten och jag kan springa på riktigt men fram till dess växlar vi alltså mellan Teutonia och Gessleinen. Jag är jättenöjd!
När vi var klara i barnvagnsbutiken åkte vi till en möbelbutik och beställde våningssäng till ett av barnrummen och en snygg sänggavel till oss. Vi får allt om 10-14 dagar, sedan ska vi sätta igång med projekt FåSixtenattsovaiegensängiegetrum och ta tag i det andra barnrummet, jag vill nog måla om där inne till vitt som resten av lägenheten. Don´t like red…

Vi käkade lunch i Kista, jag åt kycklingsouvlaki med tzatsiki och sallad. Sixten åt bröd och tomat.


Sixten satt och funderade på något....


Imorgon har vi SATS stora inspirationsdag, i Globen för första gången. Det blir massa träning, kolla på utställare i mässan och lyssna på föreläsning. På kvällen blir det stor fest i Nacka, med prisutdelningar och show. Temat för i år är rött. Sickla ska ha Zorrotema: killarna med hatt, mantel och ögonbindel. Tjejerna ska köra Catherine Zeta Jones. Jag har missat sambandet mellan rött och Zorro dock. Någon som fattar? Överhuvudtaget är jag osugen på maskeradgrejen. Jag tog ett varv på stan och kom hem med ett rött linne. Kör på svarta jeans, rött linne, stilettklackar och ett brett bälte i midjan istället. Rött nagellack. Lagom pour moi!
Ikväll ska vi äta lasagne härhemma. Det är fullt hus med alla ungar, men jag hoppas de är sugna på att spela TV-spel ikväll så att vi vuxna kan mysa i soffan ensamma en stund. Jag är så kär.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer