Ullared i väntan på Unga mödrar

Idag har vi varit på Sats med de andra mammorna och skakat rumpor. Efteråt gick vi sex till Bistro Garden i Sickla med alla bebisar. Vi åt av den goda lunchbuffén och snackade i mun på varandra som vanligt. Jättetrevligt!
Nu hänger Sigge och jag i soffan och kollar på web-TV, Ullared medan vi väntar på att Unga Mödrar ska börja. En bra måndag har vi haft och resten av veckan kommer att bli ännu bättre!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer