09: Då mår jag som bäst

Den här rubriken går att tolka på flera sätt och jag väljer att fokusera på olika scener och landskap där jag trivs allra bäst.
Jag tycker om att vara tränad och mätt. Då mår jag som bäst. Jag tycker om att njuta av naturen, gärna med ett par skidor eller ordentliga vandrarkängor på fötterna. Jag trivs i vackra naturlandskap där människan är en liten miniatyr. En miljö som inte är skapad för att tillgodose människans behov utan som finns där för sin egen skull. Skog, sjö, hav, berg. Sverige, Norrland, Skåne, Alperna, Mexico. Vår jord är fantastisk på alla vis och jag känner mig så priviligerad som får ta del och njuta av all denna vackra natur och miljö.
Men på nåt sätt så kan jag bara njuta av detta om jag är just tränad och mätt. Annars spelar inte landskapet någon roll och jag kan inte njuta fullt ut.
När/Var/Hur mår du som bäst?
Fast jag mår väldigt bra i soffan tillsammans med mina barn också. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer