1 dag kvar

I morgon är det BF men en förlossning känns extremt avlägsen. Fortfarande helt opåverkad fysiskt även om det psykiskt känns sjukt jobbigt just nu.
Jag har längtat efter dagens besök hos barnmorskan i tre veckor, sedan senaste besöket men igår ringde hon och bokade av mötet. Antingen kunde jag få komma till hennes kollega idag eller komma till henne på torsdag istället. Jag är väldigt kräsen så jag valde såklart att vänta till torsdag och träffa min vanliga, grymma barnmorska. Detta öppnade för en dag utan planer, det går inte för sig när varje timme känns som en evighet och bara ett litet fladder i magen väcker hoppet om att värkarna startar så Hans föreslog en utflykt för att få tankar och känslor på annat håll.
Sixten sover någon timme nu och jag vilar bredvid. Sedan ska vi hämta upp Hans och åka ut på Värmdö. Trevligt trevligt!
Sa jag att jag både har träningsvärk från gymmet OCH är mörbultad från massagen? Jag gillar smärta. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer