12 dagar kvar till BF…

Gud vilket plåster jag hade igår kväll och i natt. Nog för att det är smickrande att Sixten vill vara nära nära men det slutade med att jag fick gå och lägga mig 2030 med honom i vår säng och sedan ha honom på mig fram till 08 i morse. Så fort jag rörde på mig det minsta så vaknade han och skulle flyta in i mig ännu mer. Jag tror att plåstersjukan kan bero på att hemma hos oss sköter Hans nattning, hållaSixtensovandeunderkvällenrutinerna och allt annat som har med Sixten att göra under resten av natten. Nu när Hans är bortrest har ju allt ändrats och jag duger inte åt pappagrisen så han blir en orolig själ. Men å andra sidan har Sixten just nu tre kindtänder som kommer upp samtidigt och det kanske kliar och gör honom lite extra känslig?
Egentligen gör det mig inget att Sixten är plåster, han är ju så självständig annars, däremot är det riktigt jobbigt att ligga med stora magen bara den, med Sixten ovanpå blir det liiiite obekvämt om man säger så. Sedan är jag inte världens smidigaste nu när jag måste byta liggställning ofta så Sixten vaknar lika ofta som jag. Helt onödigt tycker jag. Men ikväll kommer Hans hem och jag kan inta min plats på madrassen inpå småtimmarna. Vardagslyx! 🙂
Trots den kassa natten, där jag bara längtade efter att det skulle bli dag behöll jag våra planer för fredagen. Vi mötte Elin och Hugo och gick ner till Kulturhuset. De har ju tagit bort staketet till småbarnsavdelningen och rivit osynliga ljud-rummet så Sixten sprang helt tokig runt runt hela biblioteket och jag fick flänga efter. Hugo satt lugnt i en soffa och läste böcker han…
Vi åt lunch uppepå Kulturhuset. Det är inte så trevlig atmosfär, ganska bullrigt men man får plats med vagnar och de serverar god mat. Man får liksom ta det onda med det goda.
Sixten och jag sov en timme härhemma på eftermiddagen och så åt vi korv och pasta innan kvällsbadet. Hans kommer hem sent ikväll så nu har jag 17 dagar på mig att föda innan han åker till Barcelona. Men det borde jag väl hinna? 12 dagar kvar till BF idag… Update: don’t you worry, jag är inte orolig, hur det än blir så blir det bra!
Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer