13: Mitt bästa kosttips

Här förväntar ni säkert er att jag ska ge er världens mirakeltips. Hmm.
Mitt bästa kosttips är att alltid äta med sunt förnuft. Äter du chips eller annan skit varje dag kommer dina resultat också se ut som skit. Välj din kost med hjärna och hjärta. Skit i dieter och snabba kurer. Du har bara en kropp och den ska orka hela livet. Ge den bra grejer som du kan stå för inför andra. Satsa på “sociala” kalorier när du umgås med familj och vänner men skippa soffätandet på egen hand.
Och du, tacka ja när det bjuds på gott men tacka också ja till en promenad eller träningspass.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer