3 dagar kvar

I natt lyckades jag sova hela natten, utan att vakna en enda gång. Tror inte att det har hänt sedan jag var halvvägs gravid med Sixten?! Har tydligen legat på rygg uppallad på massa kuddar utan att vända på mig. Sixten sov ostörd i sin säng bredvid oss från 20 till 07. Duktiga killen!
Idag har jag önskat mig en pannkakstallrik i Kista Galleria, märkligt att man ska behöva åka ut ur stan för att få sig goda pannkakor med glass och nutella. Om man inte ska laga det själv vill säga.
Hur tillbringar ni er söndag?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer