5 år som mamma

Ingen har lärt mig så mycket om livet som du Sixten. Med dig i mitt liv har jag lärt mig att älska, vårda, njuta, skratta, önska och våga.
 
 Fem år tillsammans idag. De bästa åren i mitt liv. Innan dig var livet utan mening. Nu är det du som är livet.


6 månader i lägenheten på Kammakargatan.


10 dagar gammal på Österlen.


11 månader gammal på Österlen.

 På 1-årsdagen i Malmö.


Oktober 2010 i Roslagen.


En månad innan Baxter föddes.


Augusti 2010 på Utö.


Weekend på Utö Värdshus.


Skansen hösten 2010.


Juli 2010 på
 Österlen och bageri Kin.


Stenshuvud på Österlen.


Fjällvandring i Åre juni 2010.


Österlen sommaren 2010.


Stenshuvud.


Tännforsen vid Åre sommaren 2010.


Våren 2014 hemma på Söder.


Hösten 2013 på Marbella.


Aloha Hill Club på Marbella hösten 2013 på Baxters födelsedag.


Mars 2014 vid Kastrullen i Åre/Björnen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer