6:e juni Nationaldagen

Hoppas ni har en fin dag därute. Jag håller mig inne på gymmet idag och ser till att folk blir svettiga och nöjda istället. Det blev en sen kväll igår så jag känner mig lite sliten idag men i eftermiddag ska jag få till ett kortare träningspass ändå. Löpning eller hemmaträning på terrassen väljer jag mellan.
Hans är hemma med gräbsen och jag måste erkänna att det ska bli rätt mysigt att komma hem och pussa på dom sen. Sixten vaknade innan jag gick hemifrån men Baxter låg som en liten hundvalp i Hans armhåla när jag smög ut genom dörren.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer