Afterski på Broken

Ingen Åreresa är komplett utan ett besök på Broken. När Sofia och Jonny åkt skidor klart för dagen gick Hans, Sofia, jag och de två mittenbarnen ner till torget och njöt av dagens sista solstrålar. En tallrik med snacks och varsin drink kändes bra efter varsin halvdag i backen. Att resa tillsammans med en annan barnfamilj är klart underskattat!


Afterski med snacks och dipp på Broken Åre
Ikväll är det Sofias tur att laga middag så för en gångs skull får Hans sitta framför brasan och jobba. Ingen semester för hans del inte. I morgon kommer min syster och hennes fästman upp och då startar också Halv åtta hos mig. Jag är nog mest peppad av alla, trots att jag inte har så mycket att bidra med förutom en bra aptit.


Vackra solnedgången från Hotälgen i Åre

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer