Vagnbäddning och gåstol

2 frågor till er läsare!
1.) Imorse var det så pass kallt ute att jag klädde på Sixtens fleeceoverall när vi var ute och gick. Hur kommer ni göra med bäddningen i vagnen nu när det börjar bli kallare?
Duntäcke?
Åkpåse?
Fleeceoverall?
Sovsäck?
2.) Eftersom Sixten älskar att stå upp och även gå med stöd funderar jag på att köpa en gåstol som han kan stå i några minuter om dagen. Ombäddad med stödjande kuddar såklart.
Vilka alternativ finns det på marknaden? Fördelar? Nackdelar? Vad ska jag tänka på när jag väljer modell?
Dela med er av era tankar, antingen som en kommentar, eller i ett inlägg i er egen blogg och länka i en kommentar.
Jag vill veta hur ni tänker!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer