Ales stenar och Olof Viktors

Idag tog vi oss en sovmorgon och hoppade över morgonträningen. Istället låg vi kvar i sängen alla tre och mös. Efter frukostgröten klädde vi på oss massa kläder för idag är det kallt på Österlen! Vi åkte ner till Kåseberga och Ales stenar. Sixten fick åka bärsele och invigde sitt fodral, om det var någon som inte frös så var det Sixten kan jag säga!

IMG_0892

Ales stenar


IMG_0891

Dagens Mamma


IMG_1983

Pappan och anonyme Sixten


IMG_1995

Jihoo!


Frusna åkte vi vidare till vår favvocafé Olof Viktors för lunch och lite fika.
IMG_0893

Pastasallad på Olof Viktors


IMG_2000

Hans med det goda lilla spöket...


På eftermiddagen åkte vi in till Simrishamn och fyrade av ett hejdundrande träningspass för ryggen och lilla magen. Åh vad trött jag var efteråt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer