Ändra er länklista, tack!

Det är många bloggar som fortfarande styr in trafik till min förra blogg, ändra gärna era länkar så att de hamnar rätt, här hos Allt för föräldrar alltså.

Och när jag var inne på min gamla blogg såg jag att det här inlägget ligger i topp bland inlägg som andra bloggare länkar till. Kul att jag inspirerar! Och även om jag inte var stor med Baxter i magen så ska ni komma ihåg att efter Sixten fötts gick jag ner 18 kg, det är inte ett så komplicerat recept som många tror.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer