Annandagen i Åre

Idag har vi vår sista dag här i Åre, i natt sover vi på tåget ner mot Stockholm. Vi tog ledigt från skidskolan och lät skidorna stå kvar i hotellets skidförvaring hela dagen faktiskt. Istället packade vi i lugn och ro, checkade ut och tog en taxi ner till torget. Jag älskar Åres shopping och åker aldrig hem tomhänt. Lilla barnaffären på torget utsågs till årets barnklädesaffär tidigare i år, jag älskar den. Peak Performance är också en favorit, med REA där idag fick barnen nya tunnare dunjackor.
 
 Vi åt lunch på Broken och köpte med oss lite resegodis till tåget från Ica innan vi åkte tillbaka hit till Copperhill där vi ska äta middag även ikväll. Idag har vi finsällskap av Betty, min coachkollega i Lofsangruppen som också firar jul här i Åre. Det ska bli så mysigt att få krama om henne!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer