Äntligen lite svett!

Fy vad trött jag var i morse när klockan ringde. Jag somnade inte förrän tidningen kom, någon gång efter halv fem. Jag hade massa sammandragningar, de startade i precis samma vecka som med Sixten i magen. Jag hoppas att de inte blir lika besvärliga och smärtsamma som då.
Jag var på jobbet tidigt i morse och körde PT medan Sixten var kärlekskrank hemma med pappa. När jag jobbat klart åkte jag hem och hämtade de två för att promenera till Sats Odenplan. Jag har verkligen längtat efter att konditionsträna så idag körde vi ett spinningpass. Tyvärr passade instruktören inte alls mig. Hon snackade sönder passet rakt igenom. Inte inspirerande!
Jag gjorde i alla fall mitt bästa och var riktigt trött efteråt.
Vi åt lunch nere på Rydberg, de har en uteservering med sol inne i Centralbadets trädgård. Jag åt god fläskfilé med sallad och njöt av den varma solen.
Idag har Sixten världens tonårsfinne på kinden. Det ska börjas tidigt…

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer