Veckans mage, gravid i vecka 18

I fredags innan jag åkte, i vecka 17


Bild tagen i dag, gravid i vecka 18


Magen började växa under USA-resan, kanske var det all god mat som gjorde det? Det är 10 dagar mellan bilderna så det gick snabbt! Jag har gått upp 2 kilo sedan jag blev gravid, väger 55 kilo nu så än så länge är jag fortfarande en liten tös…
I tisdags kände jag de första fosterrörelserna, högt upp på vänster sida. Jag hade glömt bort hur häftigt det här är!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer