Äntligen måndag!

Så har Veckan med stort V börjat! Den här veckan ska jag göra den längsta resan i mitt liv. Antagligen den roligaste, mest upplevelserika men också svåraste resa jag någonsin gjort.
Vi planerar in i minsta detalj härhemma så att Sixtens och min flygresa ska bli så smidig som möjligt. Vi har bokat en sittplats med massa utrymme både på sidor och bakom så att Sickan kan krypa runt ibland. Handbagaget är packlistat och läggs ner på torsdag kväll. Då ska också min resväska vara färdigpackad och så tom som möjligt.
Jag börjar få lite resfeber idag men som tur är har jag roliga saker inbokade på både tisdag, onsdag och torsdag. Imorgon ska Sixten och jag åka till Ikea och titta på ett hyllsystem till min klädkammare. Jag vill ha en hel vägg till mina skor istället för att de ska ligga i en låda. Dessutom ska vi titta på bebisavdelningen, jag funderar på att köpa en till spjälsäng att ha i vårt sovrum där Sixten kan sova från 03 och framåt när han alltid vaknar och ropar från sitt rum. Vi ska ju ändå köpa en till spjälsäng efter sommaren till bebisen. Men vi får se, det är mest jag som tycker att det är jobbigt att Sixten sover i vår säng. H, som är den som alltid tar Sixten på nätterna, tycker inte att det är så hemskt. Men han är mycket tåligare än vad lilla jag är. 🙂 Sixten tycker i alla fall att det är asnajs mellan oss vuxna i sängen.
Idag har jag jobbat på förmiddagen. Sedan gick H och jag till Erson och åt god lunch. Jag är så sugen på lax just nu, det blev det både till lunch och middag idag. På Kvantum har de jättefin varmrökt laxfilé som jag äter med avokado, keso, mozarella och grovt bröd. Idag festade vi till det med sparris och pinjenötter till.
Ikväll är det favvofrun i Hollywood (för det är bara Montazami jag är kär i) men innan dess jag packa så mycket jag kan i resväskan. Jag antar att jag kommer få plocka bort saker efterhand, jag har ALLTID för mycket kläder och skit med mig!
Brukar ni packa för mycket eller för lite när ni reser?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer