Appetito på Högis

I somras besökte Hans och jag vad som kanske är Dalarnas bästa italienare, Appetito vid Högfjällshotellet. Ikväll hade vi möjlighet att gå dit igen.
Vi valde ett stort menypaket med två rätter på varje “nivå”. Även om inte alla rätter är mina favoriter, jag älskar det kalla; alla korvar, röror och tillbehör bäst, så är pastan bra i lagom mängd. Jag är inget fan av osttallrikar och desserter men Hans vittnar om de alla rätterna håller högsta kvalitet. Är ni i Sälen kan jag verkligen rekommendera ett besök på Appetito. Helt fantastisk personal, fina viner och riktigt bra mat kompletteras av en fantastisk fjällmiljö. Även om vi hade möjlighet att lämna barnen hemma med mormor och kunde njuta av två timmar på tu man hand så finns det ett barnrum med leksaker och DVD att sysselsätta barnen med.
Men tänk att jag längtar så mycket hem efter barnen efter två timmar. Att få en paus ifrån de små en stund då och då gör ju att jag uppskattar att komma hem så mycket mer. Men i den åldern barnen är just nu så får vi vuxna inte många minuter per dag då vi inte ska serva barn på olika sätt. Alltid är det någon som vill ha hjälp eller mammas uppmärksamhet och jag står i givakt. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer