Åre – Here we come

Nu sitter vi på tåget allihopa. Tåget är nästan tomt så Sixten har massa plats att leka på och vi slipper känna att han stör eller är ivägen. Jag räknar ner till vi ska äta lunch, visst blir man extra hungrig när man reser?!
Sixten leker och spelar på sin iPad som vanligt. Den funkar bra att ha både i bilen och på tåget. Jag har laddat ner några nya spel som han gillar, bl.a ett ninjaspel där man ska skära frukt.
Vi ska bo på Holiday Club i Åre, familjesemester som det är. Vi har inte bestämt hur vi ska göra med påskmiddag än, pallar man käka på restaurang eller ska man köpa med sig något till hotellrummet?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer