Årets kock, 17 km och jobb

Det blev en så intensiv dag igår att jag inte hann blogg någonting efter morgonens inlägg. Förutom att Hans och jag satte nytt årsrekord med nästan 17 km löpning som en liten afterwork medan vi hade barnvakt så var jag hembjuden till Anna på middag tillagad av Årets Kock 2013. Det var en helt fantastisk kväll som ni kommer att få se bilder från så småningom men nu ska jag äta frukost och sedan kicka igång en lång arbetsdag. Jag ska först köra ett pass uppe på Hälsocamp i Kullängen, sedan ska jag köra ett pass och föreläsa på träningseventet Mamma Blogger Boot Camp på Sats Hötorget innan jag åker tillbaka till Kullängen för ytterligare en föreläsning. Det ska bli spännande att se om all logistik klaffar för dagen är planerad in i minsta detalj. 🙂


Gårdagens mamma

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer