Babysim

I natt var Sixten en god man och somnade om vid tre efter nattkäk. Tack för det grabben!
Vi tog dessutom en powernap efter frukost och sov två timmar till.
Idag har vi powerwalkat längs Årstaviken till Sats Hornstull. Jag fick ju ställa in helgens träningsdejt med Veronica pga nackspärren men idag piskade vi ryggen bra! Massa stora biffar på gymmet som glor ögonen ur sig, de har väl inte sett en tjej ta i så hon låter förut. Och idag fick de se två små chicks köra järnet!
Istället för att äta lunch på restaurang köpte vi med oss lite gott och gick hem till Veronica istället. Vi åt och sen garvade vi åt Sigge som börjat göra roliga miner. Underhållning på hög nivå!
Tiden sprang iväg så jag fick skynda mig till bussen men den var såklart försenad. Nu väntar vi på att bli upplockade och få skjuts till veckans babysim. Vi missade förra veckan då vi var i Göteborg men vi ska gå på igenbad på lördag istället. Vi bestämde igår kväll att vi inte ska gå fortsättningskursen i vår. Nu kan jag greppen och känner mig trygg med Sixten i vattnet så vi ska bada själva på tider som passar schemat. Känns som ett bra beslut.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer