Får man krypa ner i sängen 19.15?

Det gör i alla fall jag ikväll.
Sitter och planerar december och januari månad. Det är så många resor och projekt på gång nu att jag har svårt att hålla isär det.
I december flyttar vi till ny lägenhet. Där ska vi fira jul, förhoppningsvis tillsammans med Sixtens mormor och hans mostrar med bihang. Sedan blir det Åre och Åregården en vecka över nyår. Precis som förra året. (Då Kärleken förövrigt friade till mig på tolvslaget under fyrverkerihimlen.) Vi hinner hem lagom för att packa om väskorna innan flyget går till London en vecka. Gissa vem som kommer shoppa Lofsan- och Sixtenkläder i all oändlighet?! Sedan är vi hemma en vecka innan bilen åker upp till Tandådalen. En vecka i snön tillsammans med Sixtens mormor och moster Agnes och Henric.

IMG_0021

Nyårsafton 2008, gravid i v. 10.


Kan ni förstå vilka underbara veckor som väntar oss i vinter?
Detta tänker jag på en tidig torsdagskväll nerkrupen under det varma täcket.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer