Back to normal

50 mil senare och ett stopp på samma “restaurang” som på vägen upp är vi nu äntligen hemma på söder igen.
Som vanligt kastar sig vardagen över oss och imorgon har jag gruppträningsklasser och PT-kunder som vanligt och likadant varje dag veckan ut. På onsdag ska jag och min bloggkollega Anna som jag skriver bloggen Allt om barnvagnar tillsammans med på pressevent hos Elodie Details. Jag har inte hunnit gå på såna bloggevent på evigheter känns det som så det ser jag framemot!
Hoppas ni alla får en bra start på veckan!


Puss mamma!


Blä mamma!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer