Badkungen av Makrigialos

Gud vad jag tjatar om Sixten och hur bra han trivs i poolen men så får det vara när jag faktiskt skriver en mammablogg. 🙂I bakgrunden ser ni restaurangen som precis dukats upp för kvällens middag. Vi ska äta 3-rätters från á la carten på hotellets restaurang ikväll, spännande. Jag hoppas att Baxter sover men det räknar jag inte med. För övrigt tog det exakt en vecka men nu synkar gräbsens sömn dagtid så att de båda somnar 11 och sedan sover två timmar i varsin vagn bredvid oss. De två timmarna är fantastiska…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer