Bålstyrka i filmformat

Jag är grymt nöjd med dagens träningspass. Det var inte så långt då jag fastnade i ett djupt samtal med Fia om utbrändhet. Eftersom jag varken varit överviktig eller utbränd men dagligen jobbar med tjejer som är något av det så försöker jag lära mig av personer runt mig som varit överviktiga och nu är normalviktiga och tjejer som varit utbrända men nu lever ett liv de tycker om. Vi kan lära oss så mycket av varandra om vi är beredda att ställa frågor och verkligen lyssna på svaren. Att våga fråga personer om hur de har handskats med sina utmaningar och spöken i garderoben är verkligen nyckeln till att kunna förstå och lära utan att behöva genomgå det själv. Jag älskar att lära mig nya saker och försöker lära mig något nytt av varje person jag möter.
Tillbaka till ämnet; bålstyrka it is och jag körde en favorit med skivstång idag efter 6 omgångar knäböj. Jag försöker köra kortare och fler pass per vecka nu för att vara säker på att träningen verkligen blir av. Lägre tröskel till passen helt enkelt!


Från dagens pass blir det en videoblogg om bålstyrka. Jag hojtar till på Facebook när den är klar!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer