Bara de mest trogna

Vi var en liten tapper men envis skara som trotsade ovädret och hejade på löparna längs Söder Mälarstrand. Jag var klädd i samma outfit som i fjällen i vintras, den andra juni i Stockholm. Tänk alla löpare som kom i shorts och tshirts.


Gräbsen somnade ganska snart och vi tog en fika och värmde oss så länge. Sen storhandling inför middagen. Vi har bjudit över vänner ikväll och Hans har 3-rätters på G och bakar bröd i Kitchen Aid nu medan gräbsen och jag kollar på Kalle Anka från 1960. Det är tecknad kvalitetsTV. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer