Barnbutiken och Burts Bee

Igår åt jag lunch tillsammans med min namne Lovisa som äger hela Barnbutikenkedjan. Lovisa och jag är lika på så många punkter att det är komiskt! Jag har aldrig träffat någon som pratar lika snabbt som jag, är lika energisk och samtidigt supertrevlig! Lovisa och Lovisa i kombo blir livsfarligt!


Nybliven trebarnsmamma och businesswoman ut i fingertopparna, I like!
Jag har inlett ett stort och för er läsare mycket gynnsamt samarbete med Lovisa och Barnbutiken vilket kommer att gynna er läsare Big-Time. Ojojoj säger jag bara. Håll ögonen öppna så får ni veta mer snart.


Lovisa och lilla Emmy framför den nyöppnade Barnbutiken på Gamla Brogatan, precis bakom Pub på Drottninggatan.
Förutom en god laxsallad på Nordic Light Hotel (hotellobbys är sjukt underskattade småbarnshängsställen) träffade vi den svenska agenten för Burts Bee. Burts Bee är stort i USA och kommer nu att explodera på den svenska marknaden. Alla produkter är organiska och helt naturliga. Det finns en serie för bebisar och en helt anpassad för gravida och mammor. Inom kort kommer Burts Bee att säljas hos Barnbutiken, jag är redan beroende av läppbalsamet jag fick igår!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer