Barnmorskan och Österlen

Idag har jag fått planera om dagen en del. Vi har, förhoppningsvis, vårt näst sista barnmorskebesök idag och jag lyckades få det framflyttat eftersom vi ska åka ner till Skåne och Österlen i eftermiddag, då slipper vi komma fram mitt i natten. Men jag orkade inte packa igår kväll så det ska jag göra nu på förmiddagen och det innebär att det blir för stressigt att hinna med träning och lunch innan BM så jag planerar om träningen till en promenad till Östermalm istället för att hänga på gymmet.
Lite tankar om veckans TV-premiärer;
Biggest Loser – bättre och snyggare produktion än förväntat.
Skånefruar – skämsTV som vi kallar det härhemma.
Kung av Tylösand – finns de här människorna på riktigt? Och Calle Schulman? Pinsamt karriärval…

Gårdagens träningsmamma

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer