Barnmorskan och Telia

Kärleken är och jobbar några timmar på förmiddagen men klockan 11 ska vi mötas hos Barnmorskan. Man säger tydligen inte mödravård längre för när jag härom veckan frågade min kollega vart hon hade gått på mödravård tittade hon på mig och började garva. Vi var på kurs och de andra vände sig om och blängde. Nästa gång ska jag fråga henne om Barnmorskan istället.
Barnmorska på norska heter Jordemor. Det är ett vackert ord.
I morse klockan 0400 bytte mitt mobilnummer boende. Från Tele2 till Telia. Det innebär att min mobil från och med nu alltid ska fungera. Oavsett om jag ska skjutsa min arma moder till flygplatsen 0600 eller ringa förlossningen.
I och med mitt operatörsbyte bytte jag också abonnemang. Det betyder att jag inte ringer till fast pris längre. Så om jag inte hör av mig längre så är det inte för att jag är sur. Utan snål.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer