Barnshopping.se

Vilken trevlig kväll jag har haft! Snittarna var inte så mycket att hurra för men sällskapet och framförallt goodiebagen var grymt. Vi fick lyssna på några företag och titta på produkter men det är själva minglet jag tycker är bäst så klart.
Mina trogna följeslagare Ida, Alfvan och Alex var mitt sällskap för kvällen tillsammans med fina Marlene (som inte fastnade på bild).
20110921-222829.jpg
20110921-222851.jpg
Jag hängde en del tillsammans med mina två duktiga bloggkollegor här hos Allt för föräldrar; Dorothea och Bambi. Vi ska göra ett samarbete med ett företag framöver som kommer gynna er läsare bigtime. 😉 Håll utkik!
20110921-223154.jpg
Jag lånade en bild från Bambi på oss två. Bambi har precis börjat träna, på Sportlife. Besök gärna hennes blogg och peppa henne så att hon blir inspirerad, det är ni grymma på!
20110921-223327.jpg
Barnmat från Hipp, Jogolino från Nestlé (som barnen även tidigare fått hem att smaka, succé!), mössor från både My Kiddoo och Vossatassar, böcker, Händige Mannyfilm, blekningstandborste (!) och en kryssning med Birka Paradise låg bland annat i den stora goodiebagen. Kryssningen för fyra personer i Paradise Class vill jag självklart ge bort till en av er läsare; den första som mailar mig sin adress lovisa.sandstrom@me.com får presentbrevet med posten!
Stort tack Barnshopping.se för kvällens event och alla fina Bloggmammor för att ni är ni. Bästa människorna som ger så mycket glädje!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer