Bästa mammorna i Lund

Jag har lärt känna en tjej som är en fantastisk mamma, vän och inspirationskälla; Carola. Carola är trebarnsmamma och bor i Lund. Hennes Ville är lika gammal som Sixten och flickan Ella är några månader yngre än Baxter. Carola är träningstjej, precis som jag och lika snygg. Lika snygg är Carolas fru. Bästa mammorna i Lund.
-Idag har jag och gräbsen varit hemma hos familjen för första gången. Carolas äldsta son är världens finaste 5-snart-6-åring. Klok, snäll och rolig. Bra egenskaper för att klara sig bra här i livet. Ella sov i vagnen hela förmiddagen så henne såg vi inte mycket av och Ville var på förskolan men mina gräbs hade underbara timmar ändå. Massa flygplan, stora bilar, helikoptrar och bullar. Allt mina söner vill ha.
Carola och jag fick en stund med lekande barn i annat rum så vi hann prata om det viktiga i livet; kärlek och träning. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer