Bästa starten på helgen

Det måste väl ändå vara att träna?!


Efter åtta timmar i våningsängen vaknade jag helt förvirrad av klockan. Jag brukar inte behöva sätta alarm om man säger så. Männen i hemmet låg i dubbelsängen alla tre och snarkade medan jag smög på mig träningskläder och gjorde en smörgås att äta på vägen till Medborgarplatsen. Vickade för en kollega på ett 45 minuter cykelpass och fick sällskap av en kompis som fått en gratis provträningsvecka på Sats. Prata med ditt Satscenter om du vill ge bort ett kompiskort!
Idag har jag massa möten under dagen, jag har bla ett projekt tillsammans med Milla som lanseras nu i december. Vi ska ge er träningsmammor vad ni behöver!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer