Baxters födelsedag 5 år

 Idag är det Baxters riktiga födelsedag, 5 år stora killen!
 
 Jag själv tycker att det är mysigt när barnen fyller år när vi är lediga, Sixten fyller år 3/8 så då är det ju alltid sommarlov. Baxter kommer ofta att fylla år på höstlovet men i år har vi lagt barnens höstlov om 2 veckor så det har varit en vanlig förskoledag för honom. För 2 år sedan var vi på Marbella när han fyllde år. Det var härligt!
 
 Fördelen med att fylla år på en vardag är att bli firad av alla kompisar och fröknar. Baxter som normalt sett är kung på sin förskola höll i princip audiens idag. Kungakrona på lunchen och kortsidan av långbordet. Succé!
 
 Imorgon ska hela gruppen (alla 10:or går i samma grupp) åka tillsammans med 11:orna till stan och gå på teater. Det är så himla gulligt med förskolegrupper som åker tunnelbana till city, går på teater och till och med förra året tittade på julskyltningen på NK. Jag älskar barnens förskolor!
 
 Ikväll har vi haft mina systrar och deras män på tårtkalas. Mormor och morfar jobbar båda två idag så de var på besök igår istället.
 
 Baxter är väldigt nöjd och stolt över att vara 5 år gammal nu och jag tycker att det känns supermärkligt att vara mamma till en så stor kille. Jag har verkligen svårt att vänja mig vid att barnen blir äldre. Nästa höst börjar båda två skolan och jag har liksom blivit skol-mamma, hur konstig är inte det?!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer