BB-väskan + 1 månad kvar

Detta har jag packat så att det finns färdigt hemma.
Till Lovisa:
Rosa mjukisbyxorna + ett par till
sidenpyjamas
Northfacetofflor
amningsinlägg
3 boxertrosor
sporttop NIKE
mvc journal
legitimation
patientbricka
mjukt toapapper
Till Shrimpy:
Grå mysoverall med tvättbjörn
5 bodys: vit sötnos lång ärm, gullunge lång ärm, 2 Ralph Lauren blå kort ärm, rosa Paul Frank kort ärm
2st byxor: vit plysch, svart älskling
2 par strumpor
solhatt
mössa
filt
babyskydd bil
Det här har jag antingen med mig till stugan eller ska packa ner så småningom.
Mjukiströjor 2 st
Stora bindor
necessär
deodorant
schampoo+balsam
bodylotion
tvål
smink
hårborste
tofsar
olja till magen
lypsyl
betalkort(mynt)
tidningar
godis
förlossningsbrev
sportdryck
Har jag missat något?
Jag vet att jag har mycket grejer på listan, men hellre för mycket än att bli irriterad för att jag saknar något.
Idag (lördag) är den den 27/6. Det innebär att det är exakt en månad, eller 30 dagar kvar till BF, 27/7.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer