Bebis inom 48 timmar

Ojojoj vad mycket vatten det finns i magen! Och allt ska ut.
Bebisen är fortfarande inte fixerad så vi får stanna en timme till och se om de värkar jag har kan få honom att fastna därnere. Har gjort ctg och mätt puls på bebisen. Allt ser bra ut.
Om det inte kommit igång ordentligt blir jag igångsatt om 48 timmar. Det är ju det datum jag sagt hela tiden! 🙂
uppdaterar er under eftermiddagen. Finns inte så mycket annat och pilla med här förstår ni.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer