Bekvämlighetszon & tankar kring New York

Idag har varit en sådan dag som bara gått i ett. Jag åkte hemifrån strax före 07 för att genomföra en föreläsning på ett företag. Jag pratade om träningsplanering, att strukturera och målinrikta sin träning samt en hel del om kost bland annat. Många ville stanna kvar och prata mer och ställa frågor, vissa riktigt avancerade. Jättekul och stimulerande!
Från förort till Odenplan och två gruppträningsklasser; ett SatsBabypass och en 45 min lång cykling som lunchunderhållning. Det är grymt när det klaffar så med två klasser på raken. Som avslut på dagen hade jag PT-kunder där jag klurat extra mycket på upplägg och innehåll. Det är bra att kliva ur bekvämlighetszonen ibland. 🙂


En nyvaken mamma och Baxter imorse.
Eftersom jag var igång tidigt imorse kunde jag hämta barnen vid 15. Vi sågs bara en snabbis imorse, mysigt att mötas av Baxter i korridoren! Sixten vill aldrig gå hem, han vill bara leka och leka. Jag fick prata om att vi skulle kolla på flygplan om vi gick ut. I morse fick de åka taxi till förskolan med Hans och Sixten var så högtidlig. Han älskar taxibilar. Tänk på Manhattan när han kommer se taxi och polisbilar och till och med brandbilar hela tiden. Och så åka flygplan dit. Han kommer få dåndimpen!


Bilder från MiniSats häromdagen.
Hans åkte till Boston imorse så jag får köra New Yorkpepp själv härhemma ett par dagar innan vi möts på Manhattan. Egentligen skulle jag åkt ensam dit men det blev ingen bra lösning med barnen så det slutar med att min syster följer med oss och hjälper till med barnen på plats så att Hans och jag kan hitta på saker utan barnen på kvällarna. Vissa butiker är inte vagnkompatibla (t.ex. Abercrombie & Fitch) och då är det skönt att kunna vara fler vuxna så att vi kan dela upp oss. Dessutom underlättar det enormt att Agnes är med på planet. Även om Sixten har ett eget säte så kan han inte sköta sig själv och det är skönt att kunna äta utan barn i knäet. Nu har vi tre stolar på rad och Sixten får sova i sitt säte och Baxter på golvet nedanför honom. Så gjorde vi när vi reste med Ving till Kreta i somras och det var så smidigt. Nu är flygresan dubbelt så lång men jag har köpt massa små leksaker att kunna ge då och då för att hålla humöret på de små uppe. Köpte de senaste apparna från Toca Boca till iPhone och iPad också. Rekommenderas!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer