Besök på Österlen

När det regnade som värst igår bestämde vi oss för att stanna hemma och mysa hela dagen. Vi tände en brasa och läste böcker. Underbart!
På seneftermiddagen kom Maria och hennes syster Lena på besök. De hade med sig fika från Olof Viktors och vi hade lite catching up och skvaller i soffan. Jättekul att de kom förbi, Maria har jag inte träffat på minst 2 år, Lena typ 4!
Sedan tände Hans grillen på altanen ute i regnet och gjorde jättegod middag: fläskkarré, halloumi, färska rödbetor och sallad.
Sixten var lite knorrig igår, han verkar inte överens med sin lilla mage. Idag är han jätteglad å andra sidan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer