Besök på pappans jobb

Idag är Sixten och jag på Hans jobb (mitt jobb också egentligen) och hälsar på alla lärare. Vi gick vår powerwalk hit och sedan åt vi god lunch nere i restaurangen. Snart slutar Hans och då ska vi gå till barnbutiken här i Sickla och köpa fler nappar. När vi var på BVC i torsdags tyckte barnmorskan att han behövde en mindre napp, vi gick direkt och köpte en specialnapp. Men den har fått fötter och försvunnit så nu blir det inköp av två till. Sixten behöver bara napp när vi åker bil längre sträckor och ibland när Hans ska söva honom. Han suger aldrig på sina egna fingrar, än så länge i alla fall.
Ikväll ska vi packa alla Sixtens kläder och pryttlar för imorgon åker vi till Österlen! Jippi!
Några dagar bara softning och en dagsutflykt till Malmö så att Sixten får träffa sin Tant Anna är inbokat.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer