BF: Styrketräning, Synd/Belöning och Systermys

Åkte till Sats i Malmö Entré idag. Tänkte skrämma ut bebisen med ett hejdundrade gympass.
Dagens övningar:
Sittande låg rodd
Stående hög rodd med stång
Bröstpress i smithmaskin
Axelövning med hantlar
Superset liggande tricepspress från pannan med stång+stående bicepscurl med stång
Verkar inte ha haft någon större effekt på bebisen eftersom han fortfarande ligger därinne och trycker. Armbågar, knän och rumpa sticker ut åt alla håll. Alienvarning!
Efter passet käkade vi lunch i köpcentret och mötte sedan upp Tant Anna som bor i Malmö. Hon köpte två fina bodies till lillgrabben i en fin bebisbutik. Bilder kommer imorgon eftersom de fick sova i bilen i natt. Kläderna alltså.

Tant Anna

Tant Anna


Lite shopping i gallerian: en morgonrock till mig och sedan tog vi fina bilen in till centrum. Där syndade jag/belönade mig själv en liten påse lösgodis från braiga Tasty House vid Triangeln. Jag ÄLSKAR verkligen lösgodis!
Lovisa syndar/belönar sig själv

Lovisa syndar/belönar sig själv


Ikväll kom lillasyster Elin med sin Simon och de två crazycats ner hit till Tommarp. De bor i pappas hus. Vi hinner få några dagar tillsammans här på Österlen innan jag och Hans börjar röra oss uppåt. Vi åt god grillad middag hos pappa och sedan har vi spelat spel några timmar innan det blev dags att säga godnatt nu vid ett.
Många av er undrar hur planen för oss egentligen ser ut de närmaste dagarna. Jag själv är ju inställd på att det inte kommer hända något denna vecka, känner ingen stress. Så under förutsättning att ingen bebis kommit innan dess så stannar vi här på Österlen till på torsdag. Då åker vi uppåt mot västra delen av Skåne. Vi har bokat hotell i Kullen för en natt och sedan kör vi till Stockholm på fredag.
Spännande att se om den planen håller!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer